ABCD Bygg

ABCD Bygg ville ha en logotyp som skulle vara stilren och enkel men samtidigt slå an väl och synas bra på bilar och byggskyltar.

Frölunda Betonggolv

Frölunda Betonggolv ingår i ABCD-koncernen och ville ha en tydlig logotyp som signalerar direkt samhörighet med moderbolaget.

Göteborgs Byggsystem

Göteborgs Byggsystem är relativt nystartade och behövde en logtyp omgående. Vi tog fram en symbol och ett typsnitt som tillsammans klart visar vad företagets verksamhet handlar om.

Förvaltningsservice

Bygg och Konsult, en av våra befintliga kunder, startade upp ett nytt företag som ägnar sig åt klottersanering och närliggande verksamheter.

Det behövdes en expressiv och slående logotyp som skulle märkas tydligt på bildekor.

Complettbyggen

Complett Byggen ville ta fram en logotyp som skulle vara enkel i formen men samtidigt sticka ut. Vi valde ett kraftigt typsnitt som grund och använde två, i denna bransch ovanliga, färger för att få till önskad effekt.

KVG

Nystartade KVG hade önskemål om en logotyp som skulle fungera såväl på en butiksfasad som på deras webbsida. Efter ett antal förslag fastnade de för en logotyp i retrostil som syns bra och snabbt visar vad dom säljer.

Mindhammar

Företaget ville modernisera sin befintliga logotyp. Vi tog fram en symbol som i samma form innefattar M och H från namnet och även ger associationer till ett numeriskt tangentbord vilket rimmar fint med verksamheten.

Allégården

Allégården  har sin verksamhet i anrika gamla Göteborgs Stadsbibliotek och är starkt förknippade med huset så vi fann det naturligt att göra en stiliserad illustration av det. Vi tog också fram ett harmonierande typsnitt som för tankarna till art deco.

Advokatfirman Filippa

Peppro hade nöjet att få arbeta fram en ny logotyp för Advokatfirman Filippa som ville ha en tidlös men modern design. Vi valde en orange accentfärg som gör att att den sticker ut som kontrast mot den något striktare grå grundfärgen.

Kentaurea

Kentaurea är en butik som säljer design och hantverksprylar. De har ett brett urval med allt från brickor i retrodesign till virkade mössor.

Dennerholm Bygg

Dennerholm Bygg önskade en logotyp som skulle vara iögonfallande och synas bra samt gå i gröna toner. Logotypen sitter på företagets bilar och visitkort och används även till stickers för att märka upp verktyg.

RING: 070-747 20 43

MAILA: info@peppro.se

PEPPRO

Sockerbruket 23

414 51Göteborg

© Peppro 2021

Denna webbplats använder cookies. Genom att använda denna sida samtycker du till vår cookiepolicy

OK